Bugs Reports

Please leave details of any bugs or errors that you encounter
Forum rules
Before posting a bug report please ensure that your profile signature includes relevant details about your setup. To help solve any issues it is recommended that you attach a logfile with logging level set to 8.
  • Forum
    Topics
    Posts
    Last post
  • Announcements
    Replies
    Views
    Last post
  • No More Simese...
    This topic has a poll. by Pernod » Tue Nov 12, 2013 11:31 am » in General
    11 Replies
    2349 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Tue Jul 22, 2014 8:38 am
  • Updated PHP for Simese
    Attachment(s) by Pernod » Tue Jan 08, 2013 11:00 pm » in Simese
    20 Replies
    6937 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Thu Oct 10, 2013 10:41 pm
  • Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Known Bugs
    by admin » Sat Jan 08, 2005 12:20 pm
    0 Replies
    5759 Views
    Last post by admin View the latest post
    Sat Jan 08, 2005 12:20 pm
  • Parser do not work
    Attachment(s) by newby » Sun May 10, 2015 11:45 am
    2 Replies
    152 Views
    Last post by newby View the latest post
    Sun May 10, 2015 5:36 pm
  • blank screen after updating a movie
    Attachment(s) by klaasvaak » Fri Mar 20, 2015 7:54 pm
    6 Replies
    415 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Sat Mar 21, 2015 2:56 pm
  • cannot edit movie tv details manually
    Attachment(s) by klaasvaak » Thu Jan 01, 2015 10:47 am
    18 Replies
    870 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Fri Jan 09, 2015 5:38 pm
  • Original Youtube account not recognized
    by klaasvaak » Mon Jan 20, 2014 10:17 pm
    14 Replies
    3563 Views
    Last post by Stu2j View the latest post
    Sun Dec 14, 2014 8:22 pm
  • Probelm with Database
    Attachment(s) by newby » Tue Oct 14, 2014 5:33 am
    3 Replies
    1220 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Thu Oct 30, 2014 7:38 pm
  • XML Stylesheets
    by havo1974 » Sun Sep 07, 2014 1:06 pm
    4 Replies
    527 Views
    Last post by havo1974 View the latest post
    Sun Sep 07, 2014 8:19 pm
  • Media update : "Unsafe statement written to the binary log"
    by Jolly Jumper » Thu Jun 12, 2014 2:54 pm
    5 Replies
    719 Views
    Last post by Jolly Jumper View the latest post
    Thu Aug 14, 2014 2:00 pm
  • Trailer features broken?
    by klaasvaak » Sun Jul 27, 2014 11:06 am
    4 Replies
    597 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Tue Jul 29, 2014 10:58 am
  • Dolby Digital
    by lenz_udo » Thu Dec 25, 2008 4:21 pm
    21 Replies
    6405 Views
    Last post by SofaKingRotten View the latest post
    Sun Feb 16, 2014 11:13 pm
  • Unknown column 'A' in 'where clause'
    Attachment(s) by fizze » Mon Jun 03, 2013 4:49 pm
    16 Replies
    5521 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Thu Jan 02, 2014 7:29 pm
  • Bug in SVN1915?
    Attachment(s) by Hoorna » Sun Nov 17, 2013 11:49 am
    17 Replies
    2741 Views
    Last post by Hoorna View the latest post
    Sun Dec 08, 2013 2:10 pm
  • No parser-scan
    by newby » Sun Oct 20, 2013 9:04 am
    2 Replies
    554 Views
    Last post by newby View the latest post
    Sun Oct 20, 2013 5:55 pm
  • Pinnacle not able to play movies and no rewind on C200
    Attachment(s) by havo1974 » Fri Oct 11, 2013 10:58 pm
    18 Replies
    2737 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Mon Oct 14, 2013 4:57 pm
  • Parser
    by newby » Sat Sep 14, 2013 9:32 am
    10 Replies
    1956 Views
    Last post by newby View the latest post
    Tue Oct 08, 2013 8:11 am
  • Special Typos
    Attachment(s) by newby » Mon Jun 03, 2013 6:43 am
    2 Replies
    957 Views
    Last post by newby View the latest post
    Wed Jun 05, 2013 10:06 am
  • Certificate Problem
    by newby » Tue Mar 05, 2013 2:31 pm
    3 Replies
    1007 Views
    Last post by newby View the latest post
    Wed Mar 06, 2013 8:55 am
  • Wrong timestamp
    Attachment(s) by havo1974 » Sun Feb 10, 2013 8:59 pm
    45 Replies
    6781 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Sat Feb 16, 2013 11:19 am
  • Managed Playlists Sometimes Fail To Load
    Attachment(s) by SofaKingRotten » Thu Nov 01, 2012 12:07 am
    11 Replies
    2673 Views
    Last post by SofaKingRotten View the latest post
    Wed Jan 23, 2013 8:42 pm
  • Parser Hiccups
    by Stu2j » Fri Nov 30, 2012 3:44 pm
    6 Replies
    2118 Views
    Last post by Stu2j View the latest post
    Sat Dec 01, 2012 10:19 pm
  • Warning with TVDB Parser
    by chafre » Fri Nov 16, 2012 10:34 pm
    2 Replies
    1052 Views
    Last post by chafre View the latest post
    Sat Nov 17, 2012 9:13 am
  • Problems with Weather Forecasts feature
    Attachment(s) by havo1974 » Tue Oct 30, 2012 10:30 pm
    1 Replies
    967 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Wed Oct 31, 2012 1:07 am
  • SwissMonitor doesn't find SOME files
    Attachment(s) by SofaKingRotten » Fri Aug 10, 2012 4:07 pm
    17 Replies
    3811 Views
    Last post by SofaKingRotten View the latest post
    Thu Oct 25, 2012 11:17 pm
  • New TV themes are not shown on screen
    Attachment(s) by klaasvaak » Mon Sep 24, 2012 10:26 pm
    6 Replies
    3381 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Wed Sep 26, 2012 6:34 pm
  • RSS Feeds
    Attachment(s) by newby » Wed Sep 19, 2012 11:04 am
    6 Replies
    1441 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Fri Sep 21, 2012 3:15 pm
  • Playtime
    by newby » Wed Jun 20, 2012 7:50 am
    16 Replies
    3788 Views
    Last post by havo1974 View the latest post
    Fri Aug 24, 2012 11:16 am
  • Quick play button marks whole season viewed
    by ls306 » Sun Jun 10, 2012 4:35 pm
    20 Replies
    3910 Views
    Last post by fizze View the latest post
    Sat Jul 14, 2012 10:04 am
  • Change view status with blue button does not work an SC200
    by ls306 » Sun Jun 10, 2012 4:33 pm
    2 Replies
    1004 Views
    Last post by ls306 View the latest post
    Sun Jun 10, 2012 7:01 pm
  • Touched TV episode vanishes from list on update
    by ls306 » Sun Jun 10, 2012 5:01 pm
    2 Replies
    1023 Views
    Last post by ls306 View the latest post
    Sun Jun 10, 2012 6:54 pm
  • Theme Art
    by Stu2j » Wed May 16, 2012 3:50 pm
    5 Replies
    1334 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Thu May 17, 2012 5:10 pm
  • Problem with post instal operations
    Attachment(s) by johan_solo » Wed Mar 28, 2012 2:52 pm
    18 Replies
    5574 Views
    Last post by johan_solo View the latest post
    Tue May 08, 2012 5:18 pm
  • New forums
    by Stu2j » Thu Apr 05, 2012 5:30 pm
    10 Replies
    2231 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Wed May 02, 2012 9:18 am
  • Duplicate file data in database
    Attachment(s) by SofaKingRotten » Sun Apr 01, 2012 3:53 pm
    14 Replies
    3171 Views
    Last post by SofaKingRotten View the latest post
    Wed Apr 25, 2012 3:20 pm
  • Scan too slow
    Attachment(s) by vestrivan » Fri Mar 16, 2012 7:36 am
    3 Replies
    1186 Views
    Last post by vestrivan View the latest post
    Fri Mar 16, 2012 12:36 pm
  • TV show not displayed after Cancel Viewed Status
    by SofaKingRotten » Tue Mar 13, 2012 3:56 am
    1 Replies
    1006 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Tue Mar 13, 2012 11:17 am
  • MovieMeter not parsing the correct movie
    by klaasvaak » Thu Oct 06, 2011 8:16 pm
    9 Replies
    2220 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Wed Jan 04, 2012 8:18 am
  • Music Filter not working
    by SofaKingRotten » Mon Jan 02, 2012 7:18 pm
    5 Replies
    1596 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Tue Jan 03, 2012 11:03 am
  • is this a Bug?
    Attachment(s) by newby » Wed Oct 05, 2011 6:37 am
    17 Replies
    4893 Views
    Last post by newby View the latest post
    Fri Nov 04, 2011 1:11 pm
  • Last.FM scrobbling issue
    Attachment(s) by klaasvaak » Thu Feb 25, 2010 6:15 pm
    11 Replies
    4316 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Sat Oct 01, 2011 6:48 am
  • small error in export xml settings file
    Attachment(s) by klaasvaak » Mon Sep 05, 2011 6:12 pm
    4 Replies
    1775 Views
    Last post by klaasvaak View the latest post
    Sat Sep 10, 2011 12:06 am
  • Month Name
    by newby » Mon Sep 05, 2011 10:22 am
    2 Replies
    1390 Views
    Last post by newby View the latest post
    Mon Sep 05, 2011 1:30 pm
  • Movie Parts 1 and 2
    by newby » Fri Sep 02, 2011 9:53 am
    4 Replies
    1772 Views
    Last post by newby View the latest post
    Mon Sep 05, 2011 1:09 pm
  • weird problem with now playing screen
    by KMan » Fri Aug 19, 2011 10:17 pm
    1 Replies
    1235 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Sat Aug 20, 2011 11:30 am
  • Not all movies shown
    by newby » Sat Aug 13, 2011 7:21 am
    1 Replies
    1266 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Sun Aug 14, 2011 10:48 am
  • Movie Parsing not working
    Attachment(s) by ttp » Tue May 24, 2011 7:38 am
    19 Replies
    5410 Views
    Last post by manicmonkey View the latest post
    Sat Jul 02, 2011 3:42 pm
  • Still two problems on a Synology DiskStation
    by Hoorna » Fri Apr 08, 2011 8:18 am
    19 Replies
    6720 Views
    Last post by Hoorna View the latest post
    Sun Jun 26, 2011 10:52 am
  • Cannot get details from subfolders
    Attachment(s) by elgreco » Sat Jun 18, 2011 6:38 pm
    6 Replies
    2042 Views
    Last post by elgreco View the latest post
    Mon Jun 20, 2011 7:36 am
  • Move cache.. lose art...
    Attachment(s) by Stu2j » Fri Mar 13, 2009 9:22 pm
    9 Replies
    3420 Views
    Last post by Pernod View the latest post
    Sun Jun 19, 2011 4:25 am
  • Error message on config page
    Attachment(s) by GiganticDays » Thu Jun 02, 2011 9:29 am
    14 Replies
    3972 Views
    Last post by GiganticDays View the latest post
    Mon Jun 06, 2011 8:57 am
  • Strange Warnings after update
    Attachment(s) by KMan » Mon Mar 28, 2011 3:49 pm
    6 Replies
    2124 Views
    Last post by KMan View the latest post
    Tue Apr 12, 2011 9:24 pm

Return to Board Index

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

Forum permissions

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum